Flygande avslutning för Brink...

_DSC6629IG.jpg

Helgen i Anderstorp lämnas med blandade känslor. Tobias tog Brink Motorsports första STCC-seger, och Audis första på 11 år. Helgrymt. Vi hade verkligen farten i bilarna denna helgen. 

För min egen del så var det upp och ner. Snabb på träningarna, ett okej kval, framförallt sett till den omvända startordningen, och bra förutsättningar till massor av poäng.

Tyvärr så blev det riktig stolpe ut för mig denna helgen. Första heatet får jag verkligen ta på mig själv att vi missar viktiga poäng. Efter en tjuvstart så blev jag tilldömd Drive Throu, och en potentiell topp-5 placering försvann. 

I heat 2 så hade jag fördelen att starta tvåa. Jag var nu istället lite lugnare i starten, kom iväg lite halvdåligt, men lyckades hålla en tredjeplats. Redan på första varvet passerade både jag och Tobias ledande Mattias Andersson. Därefter drygade vi ut vår ledning och vi såg ut att gå mot en klar första och andraplats. Tyvärr ville det sig inte riktigt för mig den här gången. Med tre varv kvar så gick bromspedalen i botten och jag åkte av efter långa flygrakan. Jag lyckades ta mig ut på banan relativt snabbt, men halkade ner till sjätte plats. 

Bra för teamet att vi tog första segern, men som team hade vi verkligen behövt poängen som jag tappade. Surt också för mina mekaniker. Dem hade varit värda en pallplacering. Andreas och Patrik har kämpat stenhårt och det känns knappast rättvist att missa framgången. 

Bil nr 36 får ta nya tag till Falkenberg och jag är övertygad om att poängen kommer där! 

Jag vill rikta ett stort tack till alla sponsorer, gäster, partners och fans, som ställer upp och hejar oss till framgång. Ni är bäst! 

// FULL GAS // MICKE //

35835943_1183726451770200_4986316306052546560_n.jpg