Race 2 - På med hårdhandskarna!

AH1_3388IG.jpg

GAME ON!
Nu är det äntligen dags för race två i STCC. Det har gått många veckor sedan premiären på Ring Knutstorp. Vi hade en fantastisk tävlingshelg på Ring Knutstorp, sett till det underbara stöd vi hade från supporters, publik och sponsorer.

Resultaten som uteblev...
Tyvärr uteblev resultaten, trots bra fart, för såväl Tobbe som mig själv. Att bryta första heatet från en potentiell topp 5-placering, är alltid surt. Konkurrensen är stenhård och vi måste plocka så många poäng som möjligt. Heat 2 slutade tyvärr med en nedflyttning, efter en sammanstötning med Andreas Ahlberg. Omkörningsförsöket var omdiskuterat och det råder väl alltid delade meningar om vems fel det var, men i efterhand så dömde domarna rättvist.  

Omkörningar, påkörningar eller åka på kö? Lets bring on the show!
Vi har kommit till ett spännande läge i STCC. Många förare, inklusive mig själv, kommer att köra hårdare framöver. Omvänd stortordning uppmuntrar till det. Och eftersom vi inte har en regel som säger att vi inte får stänga luckan till bakomvarande bil, så kommer vi att försvara våra positioner. Det innebär till publikens förtjusning, att det kommer bli fler bulor och tuffare race.  Nu är det slut med att öka på kö. Vi har allt att vinna på att underhålla er som tittar. 

Utöver ordinarie TV-sändning på C More så kommer jag dessutom att sända live bakom kulisserna på Brink Motorsport. 

Håll koll på @mickeohlsson på Instagram, för händelser, bilder och live-sändning! Och glöm inte live-sändningen på C More från STCC! 

Täta dueller med Ahlberg, Haglöf, Brink och Morin. 

Täta dueller med Ahlberg, Haglöf, Brink och Morin.