Vem vinner STCC, om Johan Fasth på Ramudden får gissa?

RAMUDDENS MEDÅKNINGSBIL FRÅN FJOLÅRET, FRAMFÖR DEPÅN I JÖNKÖPING

RAMUDDENS MEDÅKNINGSBIL FRÅN FJOLÅRET, FRAMFÖR DEPÅN I JÖNKÖPING

Just nu är både jag och Tobias Brink runt hos våra partners på diverse olika trevliga kundevenemang. Idag är vi på Ramudden i Jönköping, och passar på att ställa fem snabba frågor till Johan Fast, Regionchef på Ramudden. 

1. Beskriv ditt jobb på Ramudden, med en enkel mening.
JF: Jag ansvarar för de (för närvarande) 8 sydligaste depåerna i landet, både drift och utveckling.

2. Vad är ert framgångsrecept på Ramudden?
JF: Vi är lite mer angelägna att hjälpa kunderna än våra konkurrenter. Vi jobbar lite annorlunda än dem. Det handlar i stort att följa regelverket samtidigt som man hittar en vass lösning för entreprenören. 

3. Varifrån kommer ditt motorintresse?
JF: Oj, i mitt DNA kanske!? Alltså vem kan motstå motorsport?

4. Vad ser du mest framemot årets upplaga av STCC?
JF: Se om det går att toppa förra året, i min mening var det en nystart i svensk racing. TCR reglementet ihop med nya grepp från STCC staben kan bli succé.

5. Utöver Brink Motorsport, vem tror du konkurrerar om STCC-bucklan 2018?
JF: Johan Kristoffersson är ju en enastående förare på alla sätt och vis men han får nog nöja sig med ett nytt VM guld. Jag tror på Morin om Brink Motorsport missar.

RAMUDDEN är ett uthyrningsföretag. Vi tillhandahåller produkter och tjänster för dig som jobbar utmed våra vägar. Vi kan erbjuda god tillgång på bra avstängningsmaterial. Kunnig och serviceinriktad personal på våra depåer runtom i landet hjälper dig med snabba leveranser och professionella tjänster.