Skrotbilsrejset...

Skrotbilrejset startade säsongen för oss på MOM Events och Ljungbyheds Motorbana. Vilken het det blev! Alla dessa fantastiska och grymma människor som bygger gemenskap genom att köra sönder gamla skrotbilar...

Totalt var 63 bilar till start. Jag skötte snacket i speakeranläggningen, såväl som på vår egen live-sändning.Till min hjälp fanns dessutom racingkollegan Alexander Graff, svensk mästare, i V8 Thundercars, korad på Ljungbyheds Motorbana 2016. Han är för övrigt bokad till nästa race redan nu. 

Info om Skrotbilsrejset och våra partners hittar ni på www.skrotbilsrejset.se.

I övrigt så är testerna i såväl Formel 1 som VM i Rallycross igång. Det verkar gå helt ok för Sauber inledningsvis. Vi hoppas också på att återigen få en svensk mästare i VM i Rallycross. Galet många svenskar är med. Timmy och Kevin Hansen, Johan Kristoffersson, Mattias Ekström, Robin Larsson med flera.