Säsongen är igång!

Nu kan man lätt säga att säsongen är igång. I helgen körs det på Amerikansk mark. Såväl Indycar som Nascar. 

I Indycar kördes det på St Petersburg stadsbana. Tre klasser kördes, varav vi hade svensk representation i en utav klasserna. Stanley Dickens adept Rasmus Lindh gjorde debut i USF2000, som i race 1 körde in på en 10 plats. I Indycar vann Sebastian Bourdais efter en incident i kurva 1, i slutet av racet. Nascar i Phoenix pågår i skrivande stund och där leder Denny Hamlin. 

För vår del så är det mindre än en vecka kvar till säsongen drar igång. Vi börjar nämligen testa den 17 mars. Ska bli skönt att komma igång.

Förberedelserna inför säsongen är i full gång. Vi jobbar just nu stenhårt med en del marknadsrelaterade projekt. Bland annat en byggträff, som kommer äga rum i anslutning till tre utav sex STCC-helger. Det kommer bli ett superkul år! 

Surfa in här för vidare info! 

BRINK MOTORSPORT 2018

BRINK MOTORSPORT 2018